Selected:

Light Shoto

29.990 Ft

Out of stock

1-2 hét szállítás

2 év garancia

Biztonságos fizetés

Light Shoto

A Shoto Fénykardok a legkönnyebb, legkisebb méretű Fénykardok.
Tökéletes választás kezdő/belépő Fénykardnak, akár gyerekek számára is.
Az ifjú tanoncok, és még Yoda Nagymester is Shoto Fénykardot használtak.

A Fénykard elektronikai funkcióit itt nézheted meg.

Méretek:

– Markolat hossz: 21cm

– Penge hossz: 67cm (átmérő: 7/8 inch ~ 22.225mm)

29.990 Ft

Kiürítés

Szállítás

1-2 héten belül kiszállítjuk a rendelésed 1990 Ft-ért, 50.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig INGYEN.

Garancia

1 év garanciát vállalunk minden SaberForce Fénykardra, amely fedezi a gyártási hibákból eredő károkat.

Biztonságos fizetés

Oldalunkon biztonságosan fizethetsz Bankkártyával, Banki Átutalással és Utánvéttel is.

Csomag tartalma

1x Alumínium markolat

1x Polikarbonát penge

1x USB töltőkábel

Főbb funkciók

Levehető penge

5W LED világítás

2-3 féle hangkészlet

Könnyű szerkezet

Mikre használhatod a Fénykardod?

Párbajra

A Fénykardok markolata alumíniumból, a pengék pedig tartós polikarbonátból készültek és párbajra alkalmasak.

Jelmezhez

Ha be szoktál öltözni Farsangkor vagy más eseményen, akkor most végre lehetsz Jedi. Mindenkit le fogsz nyűgözni a Fénykardoddal.

Díszítésnek

Amíg töltöd a Fénykardod vagy csak egyszerűen ki akarod rakni dísznek, akkor ehhez egy ÁLLVÁNY sokat tud segíteni.

Ajándékba

Ha valamelyik családtagod, barátod vagy ismerősöd Fénykard rajongó, akkor ez egy tökéletes ajándék lehet a számára.

Párbajra

A Fénykardok markolata alumíniumból, a pengék pedig tartós polikarbonátból készültek és párbajra alkalmasak.

Díszítésnek

Amíg töltöd a Fénykardod vagy csak egyszerűen ki akarod rakni dísznek, akkor ehhez egy ÁLLVÁNY sokat tud segíteni.

Jelmezhez

Ha be szoktál öltözni Farsangkor vagy más eseményen, akkor most végre lehetsz Jedi. Mindenkit le fogsz nyűgözni a Fénykardoddal.

Ajándékba

Ha valamelyik családtagod, barátod vagy ismerősöd Fénykard rajongó, akkor ez egy tökéletes ajándék lehet a számára.

Hogyan működik a Fénykard?

Használati útmutató

A kapcsoló gombot 1 másodpercig nyomva tartva tudod bekapcsolni a Fénykardot.
Fontos, hogy soha, semmilyen körülmények között ne nézz közvetlenül a LED fényébe, ha el van távolítva a penge és be van kapcsolva a fénykard.

Bekapcsolt állapotban a kapcsoló gombot kb. 4 másodpercig nyomva tartva tudod kikapcsolni a Fénykardot.

A hangkészletet kikapcsolt állapotban tudod kiválasztani, ha 2 másodpercig nyomva tartod a kapcsoló gombot. 3 hangkészlet közül választhatsz.

A Fénykard hangerejét bekapcsolt állapotban tudod állítani, ha kb. 2 másodpercig (2-szer villan a LED) nyomva tartod a kapcsoló gombot, majd egy újbóli gombnyomás után hosszan nyomva tartva a gombot 3 hangerő szint közül választhatsz. Addig tartsd lenyomva a gombot, amíg eléred a számodra megfelelő hangerőt.

A Fénykardnak van bekapcsoló és kikapcsoló hangeffektje, valamint egyéb hangeffektjei, melyeket bekapcsolt állapotban tudsz állítani, érzékelni.

Be van építve egy Fénykard lendítő/forgató hangzás, amely mozgásra reagál, valamint ütés, összecsapás során lévő hang, fény effekt is.

Bekapcsolt állapotban 1 gombnyomás után lézerpuskából leadott lövéseket tudsz hárítani, mellyel egyidejűleg 7 különböző LED effektet is állíthatsz a pengének.

2 másodpercig hosszan nyomva tartva a gombot, majd 1 gyors gombnyomásra két Fénykard összecsapásának hangját és vibráló fényét kapcsolhatod be.

A Fénykardot kikapcsolt állapotban tudod lenémítani, ha kb. 4 másodpercig (2-szer villan a penge) nyomva tartod a kapcsoló gombot.

Tölteni számítógépre csatlakoztatva vagy pedig konnektorba dugva maximum 5V 1A kimeneti feszültségű adapterrel szabad! Az USB kábel bedugásakor egy hangeffekt jelzi a sikeres csatlakozást, töltést. Töltés alatt a LED fénye/penge halványan világít, teljes töltöttség esetén pedig teljesen elalszik. A teljes töltöttséghez szükséges idő kb. 2-3 óra.
Alacsony töltöttség esetén villogó fényt ad és egy hang jelzi, hogy kb. 30mp múlva le fog merülni az akkumulátor, és töltőre kell rakni a Fénykardot.

A markolat végén (a markolat és a penge találkozásánál) láthatsz két oldalon 1-1 bemenetet, csavart. Ezeket egyszerűen kicsavarva – az imbusz kulcs segítségével – tudod a pengét kihúzni és eltávolítani a markolatból.
Bizonyos időközönként kijjebb lazulhatnak a csavarok, így érdemes alkalmanként ellenőrizni és rászorítani.
Fontos, hogy soha, semmilyen körülmények között ne nézz közvetlenül a LED fényébe, ha el van távolítva a penge és be van kapcsolva a fénykard.

Hasznos videó útmutatók a Light Shoto-hoz

Gyakran Ismételt Kérdések

A Fénykardok különböző elektronikai felszereltségeire vonatkoznak. Készítettünk egy táblázatot az egyes funkciókról a könnyű összehasonlíthatóság kedvéért: Fénykard funkciók

(Csak asztali számítógépen/laptopon jeleníthető meg!)

Az Alap funkciójú Shoto fénykardokról a következő linken láthatsz egy videóbemutatót:
https://youtu.be/cXZwCf3y4d4

A Multicolor funkcióiról a következő linken láthatsz egy videóbemutatót:
https://youtu.be/3p6UHlYNBRg

A Proffie NeoPixel funkcióiról (illetve az Ultimate hangkészlet csomagról) pedig a következő linken láthatsz egy videóbemutatót:
https://youtu.be/RNOi-kKsZx0

Készítettünk egy rövid összehasonlító videót is a Multicolor és a Proffie NeoPixel különbségeiről:
https://youtu.be/PdDaCYWYiWI

Továbbá találsz egy táblázatot az egyes funkciókról a könnyű összehasonlíthatóság kedvéért: Fénykard funkciók

(Csak asztali számítógépen/laptopon jeleníthető meg!)

Minden Fénykard jellemzően 1 gombbal működik (némelyik, ritka esetben 2 gombbal), és egyszerre rengeteg funkciót lát el. Részletesebb használati útmutatót az alábbi linken találsz:
https://saberforce.hu/hasznalati-utmutato/

A Fénykardok markolata alumíniumból, a pengék pedig tartós polikarbonátból készültek és párbajra alkalmasak. Az Alap és Multicolor funkciós kardokat magas intezitású, míg a Proffie NeoPixel funkciósakat mérsékelt párbajra ajánljuk (a pengében található LED-sor védelme miatt, illetve a kard súlya/nehézsége miatt).

Természetesen! Célunk, hogy minél több új és egyedi markolatot kínáljunk minden Fénykard gyűjtőnek. Ezen kívül folyamatosan dolgozunk új testreszabási lehetőségeken. A legfrissebb hírekért kövess minket Facebook-on, Instagram-on, Youtube-on és TikTok-on is. Ha bármilyen ötleted támad vagy igényed merül fel, írd meg nekünk email-ben (info@saberforce.hu), Facebook üzenetben vagy bármelyik közösségi média felületünkön.

Nem vagyunk kapcsolatban a Lucasfilm Ltd.-vel vagy a Disney-vel és nem kínálunk teljesen megegyező Fénykardokat a Star Wars filmekből, sorozatokból, videojátékokból vagy képregényből, vagyis az általunk kínált Fénykardok nem egyeznek meg 100%-ban a Star Wars filmekben, sorozatokban, játékokban, képregényekben vagy más médiumokban szereplő fénykardokkal.

2024.07.01-től már 2 év garanciát vállalunk minden Fénykardra, amely fedezi a gyártási hibákból eredő esetleges meghibásodást, illetve károkat. A garancia nem terjed ki balesetre, rongálásra, gondatlanságra, nem megfelelő használat során keletkezett hibákra, normális elhasználódásra, továbbá a Fénykard alkatrészeinek szétszerelésére, módosítására. Ha bármilyen problémád merül fel a Fénykarddal, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy Facebook-on. A felmerülő garancia igényekre mindig nagy fókuszt fektetünk.

Természetesen hiányzó vagy sérült csomag esetén cserére vagy pénzvisszafizetésre van lehetőség.

A fénykardok akkumulátorát a csomagban küldött USB kábellel számítógépre csatlakoztatva vagy pedig konnektorba dugva maximum 5V 1A kimeneti feszültségű adapterrel szabad tölteni! A teljes töltöttséghez szükséges idő kb. 2-4 óra.

Close Menu
Kosár
×

Cart