Történetünk

A SaberForce egy hazai kezdeményezés, ahol már több mint 3 éve egyedi, élethű és párbajkész fénykardok közül válogathat minden erőhasználó.

Gyerekkorunkban, a Star Wars filmeket látva sokan álmodoztunk arról, hogy legyen egy fénykardunk, és ha igazán a szívünkhöz nőtt ez a világ, akkor ez a vágy felnőttkorra sem tűnt el.

Éppen ezért az a célunk, hogy ezt az örömteli érzést, vágyat valóra váltsuk, és egyedülálló élményt nyújtsunk, ehhez egy elérhető felületet teremtve mindazoknak, akik egy könnyen beszerezhető, teljesen működőképes, élethű hang- és fényeffektekkel rendelkező fénykardra vágynak.

A fénykardok markolatai alumíniumból, a hozzájuk tartozó pengék pedig masszív polikarbonátból készültek, így párbajra is alkalmasak, valamint tökéletesek cosplay-hez, és a gyűjtők kollekciójába, dísznek is.

3 kategóriájú, különböző elektronikai felszereltséggel rendelkező fénykardot kínálunk, funkciók, felhasználási igény, testreszabhatóság és ár függvényében: Alap, Multicolor és Proffie NeoPixel.
A weboldalon elérhető fénykard markolatok kínálatát folyamatosan bővítjük a rajongók és a közösség igényeit figyelembe véve.

“Star Wars rajongók lévén gyerekkorunk óta mi is mindig szerettünk volna egy fénykardot magunknak. Bár egy idő után rátaláltunk pár nagyobb külföldi cégre, viszont azt tapasztaltuk, hogy a legtöbb esetben sok időbe telik a gyártás, a szállítás, plusz még a vámolási procedúra, és ezek mellett elég magas áron is érhetők el, ráadásul nem minden esetben olyan minőségben, mint amilyennek előzetesen vártuk. Mivel Magyarországon nem volt ezzel foglalkozó vállalkozás, így úgy döntöttünk, hogy mi belevágunk és megpróbálunk megoldást nyújtani ezekre a problémákra, és elhozzuk Magyarországra ezt a lehetőséget és elérhetővé tesszük minden magyar Star Wars rajongó számára.”

Close Menu
Kosár
×

Cart