Selected:

Avenger V2

99.990 Ft179.990 Ft

1-2 hét szállítás

2 év garancia

Biztonságos fizetés

Avenger V2

A Master és Exkluzív széria nagyobb, nehezebb és komplexebb design-nal rendelkező Fénykardok.

Az Avenger V2 markolatát az egyik legikonikusabb Jedi, Obi-Wan Kenobi első fénykardja ihlette. A V1-es verzióhoz képest pontosabb/filmhűbb kivitelezéssel, 2 gombos kialakítással és az elektronikában energiaellátást szabályzó kapcsolóval (kill switch). Bármilyen színűre állítható pengével, Proffie (NeoPixel) elektronikával érhető el.

A Fénykard elektronikai funkcióit itt nézheted meg.

Méretek:

– Markolat hossz: 28.5cm

– Penge hossz: 82cm/92cm (átmérő: 1 inch ~ 25.4mm)

99.990 Ft179.990 Ft

Kiürítés
    Reset options
    Hangkészlet
    • 19990 Ft
    *Penge hossz

Szállítás

1-2 héten belül kiszállítjuk a rendelésed 1990 Ft-ért, 50.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig INGYEN.

Garancia

1 év garanciát vállalunk minden SaberForce Fénykardra, amely fedezi a gyártási hibákból eredő károkat.

Biztonságos fizetés

Oldalunkon biztonságosan fizethetsz Bankkártyával, Banki Átutalással és Utánvéttel is.

Csomag tartalma

1x Alumínium markolat

1x Polikarbonát penge

1x Kiegészítő csomag

Főbb funkciók

Levehető penge

50W LED világítás

12-34 féle hangkészlet

Végtelen pengeszín

Mikre használhatod a Fénykardod?

Párbajra

A Fénykardok markolata alumíniumból, a pengék pedig tartós polikarbonátból készültek és párbajra alkalmasak.

Jelmezhez

Ha be szoktál öltözni Farsangkor vagy más eseményen, akkor most végre lehetsz Jedi. Mindenkit le fogsz nyűgözni a Fénykardoddal.

Díszítésnek

Amíg töltöd a Fénykardod vagy csak egyszerűen ki akarod rakni dísznek, akkor ehhez egy ÁLLVÁNY sokat tud segíteni.

Ajándékba

Ha valamelyik családtagod, barátod vagy ismerősöd Fénykard rajongó, akkor ez egy tökéletes ajándék lehet a számára.

Párbajra

A Fénykardok markolata alumíniumból, a pengék pedig tartós polikarbonátból készültek és párbajra alkalmasak.

Díszítésnek

Amíg töltöd a Fénykardod vagy csak egyszerűen ki akarod rakni dísznek, akkor ehhez egy ÁLLVÁNY sokat tud segíteni.

Jelmezhez

Ha be szoktál öltözni Farsangkor vagy más eseményen, akkor most végre lehetsz Jedi. Mindenkit le fogsz nyűgözni a Fénykardoddal.

Ajándékba

Ha valamelyik családtagod, barátod vagy ismerősöd Fénykard rajongó, akkor ez egy tökéletes ajándék lehet a számára.

Hogyan működik a Fénykard?

Használati útmutató (Proffie)

A fénykard elektronikájában (a markolaton belül) található egy fő kapcsoló, mellyel az energiaellátást tudod szabályozni, ki-be kapcsolni.
Ehhez úgy tudsz hozzáférni, hogy a markolat alsó részét/záróvégét (pommel-t) letekered, majd pedig óvatósan kihúzod az elektronikát, melynek felső részén/végén megtalálod a kapcsolót, amit jobbra és balra tudsz állítani (OFF/ON).

ON-ra kapcsolva, majd pedig teljesen visszadugva az elektronikát a markolatba, a bal oldali piros színű fő gomb segítségével, 1 gombnyomásra tudod bekapcsolni a Fénykardot.

A bal oldali piros színű fő gomb segítségével, 1 gombnyomásra tudod kikapcsolni a Fénykardot.

A hangkészletet kikapcsolt állapotban tudod kiválasztani a jobb oldali arany színű másodlagos gomb segítségével. Két irányba haladhatsz: vízszint felett tartva a fénykardot 1 gombnyomásra előrefelé, lefelé tartva a fénykardot pedig 1 gombnyomásra hátrafelé haladhatsz a hangkészletek között.

Az Alap hangkészlet csomag 12 angol hangkészletet tartalmaz:

Obi-Wan, Dooku, Rey Skywalker, Luke (Bespin), Kylo Ren, Empress Palpatine, Darth Maul, Leia, Ben Solo, Cal Kestis, Taron Malicos, Darksaber

Az Ultimate hangkészlet csomag 34 hangkészletet tartalmaz
(25 MAGYAR +9 egyéb):

Anakin, Dark Anakin, Obi-Wan, Yoda, Rey, Qui-Gon, Dooku, Rey Skywalker, Luke (Bespin), Luke (Hoth), Kylo Ren, Obi-Wan (Öreg), Windu, Darth Sidious, Darth Plagueis, Darth Maul, Savage Opress, Darth Vader, Luke (Mester), Leia, Ben Solo, Cal Kestis, Second Sister, Taron Malicos, Ahsoka 1, Ahsoka 2, Ahsoka 3, Ezra Bridger, Darksaber, Szeizmikus töltet, Pikachu, Mjölnir, Rainbow, Tűzkard

Bekapcsolt állapotban hosszan megnyomva (kb. 1 másodpercig) a bal oldali gombot, a karakterektől idézeteket tudsz lejátszani.

Minden hangkészlethez tartozik egy zene, amit kikapcsolt állapotban tudsz elindítani a bal oldali gombbal 1 hosszú gombnyomásra (kb. 1 másodperc). A kikapcsolásához újra hosszan meg kell nyomni a gombot.

Kikapcsolt állapotban tudod állítani a fénykard hangerejét, ha hosszan lenyomod a jobb oldali gombot. Így egy rövid sípoló hangot ad ki a kard, amivel sikeresen beléptél a hangerő szabályozás menüjébe. A bal oldali gombot röviden nyomva tudod hangosítani a fénykardot, a jobb oldali gombbal pedig halkítani. A menüből való kilépéshez újra hosszan le kell nyomni a jobb oldali gombot.

Kikapcsolt állapotban néma üzemmódra is tudod állítani a Fénykardot, a bal oldali gombot egymás után 2-szer megnyomva.

A Fénykard színét bekapcsolt állapotban tudod állítani, ha hosszan lenyomod a jobb oldali gombot és mellette megnyomod a bal oldali gombot. Így belépsz a színváltoztató menübe, ahol 360 fokba forgatva a markolatot tudsz választani a színek közül.

A bal oldali gombot röviden egyszer megnyomva tudod véglegesíteni a színválasztást.

Bekapcsolt állapotban hosszan nyomva tartva a bal oldali vagy a jobb oldali gombot, majd egy kis ütés/rázkódás/fénykard összecsapás hatására tudod előidézni ezt az effektet, felfele tartva a pengét, mellyel két Fénykard összecsapásának hangját és fényeffektjét idézheted elő, majd pedig ha elengeded a gombot, megszakíthatod az effektet.

1. Bekapcsolt állapotban a jobb oldali gombot nyomogatva lézerpuskából leadott lövéseket tudsz hárítani.

2. Bekapcsolt állapotban kb. 1 másodpercig nyomva tartva a jobb oldali gombot, automatikusan a lendítéseknél Lézerpuska lövedékeket tudsz kivédeni, majd pedig ha egyszer megnyomod a gombot, megszakíthatod az effektet.

1. Bekapcsolt állapotban hosszan lenyomva a bal oldali gombot, majd mellette röviden megnyomva a jobb oldali gombot villámot tudsz hárítani a Fénykarddal, majd pedig ha elengeded a fő gombot, megszakítani az effektet.

2. Bekapcsolt állapotban lefele tartva a pengét, majd hosszan nyomva tartva a jobb oldali gombot egy kis ütés/rázkódás hatására tudsz szikrázó, falon/tárgyon húzó, karcoló penge effektet előidézni, majd pedig ha elengeded a gombot, megszakítani az effektet.

3. Bekapcsolt állapotban vízszintesen tartva a Fénykardot, majd hosszan nyomva tartva a bal oldali vagy jobb oldali gombot és előrefelé döfve egy kis ütés/rázkódás hatására falat olvasztó penge effektet tudsz előidézni, majd pedig ha elengeded a gombot, megszakítani az effektet.

Kikapcsolt állapotban az egyik hang/fény készlettel tudod ellenőrizni az akkumulátor töltöttségi szintjét. A pengén egy 10cm-es sáv valamilyen színnel jelöli mennyire van feltöltve a Fénykard. Ha a markolathoz közel jelenik meg a sáv, akkor az sárga/piros színnel jelzi az alacsony töltöttséget. Közepes töltöttség esetén kb a penge közepén kék fénysáv jelenik meg. Teljes töltöttség esetén a penge vége zöld színű lesz, majd elalszik.

A fénykard automatikusan jelez, ha alacsony a töltöttség (bemondja, hogy “low battery”, vagy pedig egy csipogó hang jelzi). Ebben az esetben javasoljuk, hogy tedd fel tölteni a fénykardot a következő pontban leírtak alapján!

Az akksi töltéséhez először tekerd le a markolat alját (pommel-t).
Ezután óvatosan húzd ki az elektronikát a markolatból, szedd ki az akksit a helyéről (pl. az imbuszkulcs segítségével), majd helyezd az akksit az akkumulátor töltőbe.
A fénykard akkumulátorát a csomagban küldött akkumulátor töltővel számítógépre csatlakoztatva vagy pedig konnektorba dugva maximum 5V 1A kimeneti feszültségű adapterrel szabad tölteni! A teljes töltöttséghez szükséges idő kb. 3-4 óra.

A markolat végén (a markolat és a penge találkozásánál) láthatsz egy bemenetet. Először helyezd be a csavart az imbusz kulcs segítségével, de ne tekerd be teljesen, majd csúsztasd a pengét a markolatba, és ezután húzd meg a csavart a penge rögzítéséhez.
A felszereléskor ügyelj arra, hogy teljesen be legyen dugva a penge a markolatba, amennyire csak lehet, hogy megfelelően érintkezzenek a markolatban található kis “tűk (“pinek”) a penge csatlakozójával, viszont ilyenkor már semmiképp ne csavargasd a pengét, mert megkarcolódhat a pcb felület, ami a NeoPixel penge meghibásodásához vezethet.
Bizonyos időközönként kijjebb lazulhatnak a csavarok, így érdemes alkalmanként ellenőrizni és rászorítani.

Hasznos videó útmutatók az Avenger V2-höz

Gyakran Ismételt Kérdések

A Fénykardok különböző elektronikai felszereltségeire vonatkoznak. Készítettünk egy táblázatot az egyes funkciókról a könnyű összehasonlíthatóság kedvéért: Fénykard funkciók

(Csak asztali számítógépen/laptopon jeleníthető meg!)

Az Alap funkciójú Shoto fénykardokról a következő linken láthatsz egy videóbemutatót:
https://youtu.be/cXZwCf3y4d4

A Multicolor funkcióiról a következő linken láthatsz egy videóbemutatót:
https://youtu.be/3p6UHlYNBRg

A Proffie NeoPixel funkcióiról (illetve az Ultimate hangkészlet csomagról) pedig a következő linken láthatsz egy videóbemutatót:
https://youtu.be/RNOi-kKsZx0

Készítettünk egy rövid összehasonlító videót is a Multicolor és a Proffie NeoPixel különbségeiről:
https://youtu.be/PdDaCYWYiWI

Továbbá találsz egy táblázatot az egyes funkciókról a könnyű összehasonlíthatóság kedvéért: Fénykard funkciók

(Csak asztali számítógépen/laptopon jeleníthető meg!)

Minden Fénykard jellemzően 1 gombbal működik (némelyik, ritka esetben 2 gombbal), és egyszerre rengeteg funkciót lát el. Részletesebb használati útmutatót az alábbi linken találsz:
https://saberforce.hu/hasznalati-utmutato/

A Fénykardok markolata alumíniumból, a pengék pedig tartós polikarbonátból készültek és párbajra alkalmasak. Az Alap és Multicolor funkciós kardokat magas intezitású, míg a Proffie NeoPixel funkciósakat mérsékelt párbajra ajánljuk (a pengében található LED-sor védelme miatt, illetve a kard súlya/nehézsége miatt).

Természetesen! Célunk, hogy minél több új és egyedi markolatot kínáljunk minden Fénykard gyűjtőnek. Ezen kívül folyamatosan dolgozunk új testreszabási lehetőségeken. A legfrissebb hírekért kövess minket Facebook-on, Instagram-on, Youtube-on és TikTok-on is. Ha bármilyen ötleted támad vagy igényed merül fel, írd meg nekünk email-ben (info@saberforce.hu), Facebook üzenetben vagy bármelyik közösségi média felületünkön.

Nem vagyunk kapcsolatban a Lucasfilm Ltd.-vel vagy a Disney-vel és nem kínálunk teljesen megegyező Fénykardokat a Star Wars filmekből, sorozatokból, videojátékokból vagy képregényből, vagyis az általunk kínált Fénykardok nem egyeznek meg 100%-ban a Star Wars filmekben, sorozatokban, játékokban, képregényekben vagy más médiumokban szereplő fénykardokkal.

2024.07.01-től már 2 év garanciát vállalunk minden Fénykardra, amely fedezi a gyártási hibákból eredő esetleges meghibásodást, illetve károkat. A garancia nem terjed ki balesetre, rongálásra, gondatlanságra, nem megfelelő használat során keletkezett hibákra, normális elhasználódásra, továbbá a Fénykard alkatrészeinek szétszerelésére, módosítására. Ha bármilyen problémád merül fel a Fénykarddal, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy Facebook-on. A felmerülő garancia igényekre mindig nagy fókuszt fektetünk.

Természetesen hiányzó vagy sérült csomag esetén cserére vagy pénzvisszafizetésre van lehetőség.

A fénykardok akkumulátorát a csomagban küldött USB kábellel számítógépre csatlakoztatva vagy pedig konnektorba dugva maximum 5V 1A kimeneti feszültségű adapterrel szabad tölteni! A teljes töltöttséghez szükséges idő kb. 2-4 óra.

Close Menu
Kosár
×

Cart